فواید کفسابی چیست؟

فواید کفسابی چیست؟ احتمالا عبارت کفسابی به گوش شما خورده است و همانطور که از نام آن مشخص است مربوط به کار های ساختمانی می باشد. درواقع این عمل جز کار های نوسازی ساختمانی می باشد که در جلوه و زیبایی ساختمان اهمیت به سزایی دارد. در این متن سعی داریم به شما اطلاعاتی دهیم راجع به این عمل و فواید آن دهیم

عملکرد های نوسازی ساختمان:

به طور کلی یک سری کار ها و عملکرد هایی جز خدمات ساختمانی وجود دارند که باعث نوسازی و زیبایی ساختمان می شود. از جمله این اعمال می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کفسابی
نماشویی
فرچ زنی

کفسابی چیست؟

کفسابی به بیان ساده یعنی با دستگاه های مخصوص کفسابی، لایه‌ ی نازک و رویی سنگ را بسابیم و صیقل دهیم. با این عمل در واقع عیوب و کثیفی‌ های سنگ برداشته شده و سنگ را نو می کند در واقع باعث می شود کف زمین لوکس تر به نظر برسد زیرا پس از کفسابی سنگ بسیار براق می شود.
با عمل کفسابی سنگ ها در یک سطح و یک تراز قرار خواهند گرفت؛ همچنین در صورتی که سنگ شکسته باشد، درز شکستگی ها را با موادی مانند رزین پر می کنند و سپس سنگ را با دستگاه کفسابی می سابند تا یکدست شود.

عمل کفسابی توسط کفساب انجام می شود. بدیهی است هر چه کفساب و خدمات کفسابی  حرفه ای تر باشند عمل کفسابی تمیز تر و با کیفیت بهتری انجام می شود. یکی دیگر از مواردی که بر روی کیفیت کفسابی تاثیر گذار می باشد دستگاه کفسابی می باشد، بدین صورت که هر چه از دستگاه بهتری استفاده شود کفسابی نیز با ظرافت بیشتری انجام می شود‌.

فواید کفسابی چیست

فواید کفسابی:

همانطور که پیش از ذکر شد کفسابی بر روی سنگ های پوشاننده ی کف ساختمان استفاده می شود تا سنگ ها تمیز و نو شوند. کفسابی سرامیک و کفسابی لابی ساختمان توسط شرکت های خدمات ساختمانی و توسط فردی با تجربه و دارای تخصص در این زمینه موسوم به کفساب انجام می شود. برای انجام کفسابی ابزار و لوازم مختلف و متنوعی وجود دارد و کفساب تعیین می کند که باید از کدام وسیله و ابزار استفاده کند.

یکی از ویژگی های سنگ سابی و کفسابی این است که کفسابی بر روی همه سنگ ها قابل انجام یا اجرا نیستند. برای مثال کفسابی سرامیک امکان پذیر نیست اما برای تمیز و نو کردن سرامیک از فرچه زنی سرامیک استفاده می شود.

از نمونه سنگ هایی که می توان کفسابی را بر روی آن ها اجرا کرد می توان به سنگ های چینی، سنگ های مصنوعی، سنگ مرمریت، سنگ رگه دار طلایی و سفید، سنگ خوی، سنگ دهیبید، کفسابی سنگ های گرانیت، سنگ صلصالی، سنگ های لوکس، سنگ های قیمتی، سنگ ریخته شده، انواع موزاییک ها و سنگ های مصنوعی اشاره کرد. البته کفسابی برخی از این سنگ ها، برای نمونه هزینه کفسابی گرانیت گران تر از سایرین می باشد.

فواید کفسابی چیست

 انواع کفسابی:

کفسابی به روش ها و طریقه های مختلفی انجام می شود که خب بسته به اینکه کفسابی به کدام روش انجام می شود هزینه و قیمت متفاوتی خواهد داشت. برای مثال کفسابی بتن در تهران و شهر های پر جمعیت و پیشرفته بیشتر خواهد بود. انواع کفسابی به موارد زیر تقسیم بندی می شود:

کفسابی با رزین:

با انجام عمل کفسابی بر روی برخی سنگ ها مانند تراورتن حفره و سوراخ هایی به وجود می آید که در این شرایط کفساب با استفاده از رزین، حفره ها را پر می کند و پس از خنک شدن و خشک شدن رزین ها، کفسابی را انجام میدهد.

کفسابی به صورت کامل:

این روش به این صورت انجام می شود که یک لایه از روی سنگ برداشته می شود البته بعد از آن نیز، از براق کننده استفاده می کنند تا سطح سنگ براق تر و زیبا تر جلوه کند.

کفسابی با فرچه سیمی:

در این روش همانطور که از نام آن مشخص است با استفاده از فرچه سیمی روی سنگ یا کفپوش را می سابند. البته ویژگی بدی که این روش دارد این است که بعد از مدتی کثیفی کفپوش و سنگ دوباره بر می گردد زیرا سنگ شفافیت کافی را کسب نمی کند.

فواید کفسابی چیست

نماشویی:

احتمالا عبارت نماشویی به گوشتان خورده است. با گذشت زمان و به خصوص در شهر های آلوده که ساختمان ها در معرض دود ماشین ها و آلاینده های مختلف می باشند، چهره ی ساختمان ها بد می شود. و از آنجایی که برخی از نما ها برای ایمنی و استحکام کار با پیچ و رولپلاک نما و دیوار کار میشوند تعویض یا تخریب نما سخت و بیهوده است در این موارد از نماشویی استفاده می شود.

نماشویی در واقع عملی است که برای تمیز کردن نمای ساختمان ها و زیبا کردن ظاهر آن ها استفاده می شود علاوه بر این نماشویی طول عمر مفید مصالح و ابزار به کار رفته در نمای ساختمان را افزایش می دهد. همچنین از آنجایی که ساختمان های سیاه و کثیف چهره ی شهر و محله را نیز زشت می کنند پس از نماشویی جلوه شهر و محله نیز زیبا و تمیز تر خواهد شد.

به طور کلی و به طور عمده نماشویی نمای ساختمان با دو نوع وسیله به نام های دستگاه واترجت و دستگاه سند پلاست انجام می شود. البته برای شستشوی نما هایی که آلودگی زیادی ندارند از واترجت استفاده می شود. انجام نماشویی روش های مختلفی دارند که در این متن به شرح آنها می پردازیم، این روش ها به طرح زیر می باشند:

نماشویی نمای ساختمان با طناب:

نماشویی و شستشوی نما با استفاده از طناب راه تقریبا ایمنی می باشد و نسبت به نماشویی با داربست دارای ریسک کمتری است.

نماشویی نمای ساختمان با داربست:

این روش برای شستشو و نماشویی ساختمان های بلند و مرتفع بسیار وپر خطر و پر ریسک می باشد بنابراین شخصی که نماشویی را انجام می دهد باید مهارت کافی و خوبی داشته باشد.

نماشویی نمای ساختمان با استفاده از کمربند محافظ:

این روش به نسبت دو روش دیگر دارای ریسک کمتری است، زیرا کمربند محافظ ایمنی به تقریب بالایی دارد و شخصی که نماشویی را انجام می دهد می تواند این عمل را برای ساختمان هایی با ارتفاع زیاد نیز انجام دهد.

برای مثال نماشویی با طناب و داربست در تهران بسیار رایج است زیرا در این شهر، علاوه بر آلودگی زیاد ساختمان های مهمی نیز وجود دارند که باید از نظر ظاهری زیبا جلوه کنند.

عوامل موثر بر قیمت و هزینه نماشویی:

عوامل گوناگون و متنوعی بر روی قیمت و هزینه ی نماشویی یک ساختمان موثر است، از این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ارتفاع ساختمان
میزان آلودگی موجود در سطح خارجی ساختمان
نوع و جنس سنگ های موجود و به کار رفته در نمای ساختمان
مدت زمان مورد نیاز برای نماشویی و ابزار مورد نیاز
روش نماشویی که با طناب، داربست و یا کمربند محافظ باشد

فواید کفسابی چیست

فرچه زنی:

همانطور که پیش از این ذکر شد به این دلیل که نمی توان از کفسابی برای جلا و جلوه بخشیدن به سرامیک استفاده کرد، برای تمیز کردن و برق انداختن سرامیک های قدیمی و یا آلوده شده از فرچ زنی سرامیک استفاده می شود. نام دیگر فرچ زنی، کفشویی است دقت داشته باشید که کفسابی با کفشویی تفاوت محسوسی دارد. فرچ زنی روشی برای تمیز کردن و جلا دادن به سرامیک ها با استفاده از فرچه های مخصوص است. کف شویی برای تمیز کردن پارکت ها و کفپوش های چوبی نیز استفاده می شود.

دقت داشته باشید فرچ زنی نیاز به فردی متخصص و ماهر دارد زیرا سرامیک ها بر خلاف سنگ ها پس از آسیب دیدن قابل ترمیم نیستند. در فرچ زنی سرامیک باید به نوع و جنس فرچه و سرامیک ها نهایت توجه را به عمل آوریم. فرچ زنی با انواع فرچه ها انجام میشود. این فرچه ها به شرج زیر هستند:
فرچه سیمی نرم برای فرچ زنی: پرکاربرد ترین و رایج ترین فرچه برای فرچ زنی، فرچه سیمی نرم است. اما نکته حائز اهمیت در خصوص این وسیله این است که اگر شخصی که این عمل را انجام می دهد دارای مهارت نباشد ممکن است روی سرامیک خط و خش بیافتد.

فرچه پلاستیکی برای فرچ زنی:

این نوع فرچه نرم ترین نوع فرچه می باشد. البته توجه داشته باشید اگر آلاینده ها، مواد سفت و مواد چسبنده بر روی سرامیک وجود داشته باشد، نمی توان از این فرچه استفاده کرد زیرا جوابگو نیست‌.

فرچه بکسری برای فرچ زنی:

این فرچه نسبت به دو فرچه ی قبلی سخت تر است. بیشتر از این نوع فرچه برای فرچ زنی سنگ استفاده می شود و ممکن است در صورت استفاده به برخی سرامیک ها آسیب بزند.

درآخر

همانطور که در این متن ذکر شد، راه ها و روش های گوناگون و مختلفی برای نو کردن و جلوه بخشیدن به ساختمان ها وجود دارد. نکته مهم و حائز اهمیت در خصوص این راه ها این است که تمامی این روش ها باید توسط کاردان و متخصص آن انجام شود در غیر این صورت ممکن است نه تنها نتیجه مطلوب شما به دست نیاید بلکه وضعیت ظاهری ساختمان شما از قبل نیز بدتر شود.

امتیاز دهید post

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس فوری

خانه تماس یکتماس دو